Hampshire Hotels

Hotel de Broeierd – Restaurant & Bar

Hampshire Hotel – de Broeierd heeft naast hotelkamers en een wellness centrum ook geweldige eetgelegenheden. De welbekende Brasserie De Bakspieker en Bistro De Broeierd. Elk moment van de dag kun je hier naar binnen lopen, voor zowel ontbijt, lunch, brunch, high tea, diner of gewoon een lekker kopje koffie. Je kunt ook een zaal huren om in besloten kring samen te komen. Voor meer informatie kijk snel verder. Eet smakelijk!

  • Kom genieten in Brasserie De Bakspieker van een lekker ontbijt of een lunch.
  • De Bistro De Broeierd is dagelijks geopend vanaf 16:00 uur voor een heerlijk diner.
  • Tevens vind je in De Bistro een gezellige bar waar je heerlijk een glaasje wijn kunt drinken.

Brasserie De Bakspieker

De Bakspieker is een gezellige informele ontmoetingsplaats voor iedereen! Naast ontbijt, lunch, brunch, high tea, kun je ook gewoon even een kopje koffie komen drinken. Je bent op elk moment van de dag van harte welkom! Dineren in besloten kring? Ook dat is mogelijk! Wij hebben hiervoor sfeervolle aparte Dining Rooms naast de brasserie.

Bistro De Broeierd

Kom culinair genieten in Twente’s oudste herberg! Bistro De Broeierd is de plek voor ontspannen dineren of een afspraak na het werk. Het thema paard is overheersend in het decor maar er zijn ook eigentijdse elementen. Een goede zakendeal sluiten naast de open haard, het is allemaal mogelijk. Kom vooral zelf kijken…

You may also like...