Hampshire Hotels

Hotel de Broeierd – Kamers & Suites

In Hampshire Hotel – de Boeierd kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Het originele gebouw stamt uit 1831en is gelegen tussen Enschede en Hengelo met in totaal 61 prachtige hotelkamers. We beschikken in totaal over drie verschillende soorten kamers. Welke kamer spreekt jou het meest aan? Laat het ons weten en we reserveren deze graag voor je.

Bij Hampshire Hotel – de Boeierd vind je 61 prachtig ruime luxueuze kamers.

  • 3 prachtige suites met bubbelbad en kingsize bed.
  • Er zijn 15 prachtige tuinkamers gerealiseerd allemaal inclusief terras, gratis gebruik internet, pay-tv en Coffee to Go.
  • Kamers zijn allemaal voorzien van: ligbad, aparte douche, twee telefoons, een eigen werkplek, kluis, radio, flatscreen TV en gratis koffie en thee faciliteiten
  • Op alle kamers kun je draadloos internetten. Kaarten zijn te koop bij de receptie.

Tweepersoons Standaard kamers

Alle kamers van Hampshire – Hotel De Broeierd zijn zeer ruim en luxe van inrichting. Ze beschikken over een ruime badkamer met ligbad en een aparte douche. Ook aanwezig zijn een bureau, 2 telefoons, een kluis en een flatscreen TV. Op elke kamer kunt u draadloos internetten, kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Tweepersoons Tuinkamers

De nieuwe tuinkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met een ligbad en een aparte douche. Op de kamer vind je een flatscreen tv, 2 telefoons, een werkplek, een kluis en een koffie- en theefaciliteit. Verder hebben deze kamers allemaal een eigen terras. Inbegrepen bij deze kamers zijn het gebruik van een badjas, Pay-TV, wireless internet en bij vertrek een koffie to go.

Bruidskamers

Hampshire Hotel – de Boeierd beschikt over 3 prachtig ingerichte bruidskamers. Zij hebben allen een heerlijk kingsize bed. Op de badkamer vind je naast een douche ook een bubbelbad. Het is mogelijk om een Happy Love arrangement te reserveren voor een geheel verzorgd verblijf.

Online Boeken

You may also like...